Selasa, 12 Julai 2011

DIY : nak tak cantek macam rozita che wan ?

Assalamualaikum w.b.t
aip olls :)


woot .. woot !! .. hehe .. teringat lak kat adeq chantek manis kite Elmoluya WutWut .. suke sangat tengok die .. chumel3 * jangan marah taw .. senyum sokmo yep :) 


malam nih saya nak share tips2 bagaimana nak cantik kan diri anda macam rozita che wan * pergh tak yah pergi spa la cam nih .. boleh buat sendiri je kat umah .. jimat wet den .. ngeh3 .. jum kite usha tips2 nih .. epy trying u olls ! :)





nurulbadiah lai <---- klik kat sini !
sumpah memang best saya baca belog dia .. kak nurul tengs for da info yep .. gyeahh :)
*saya da try da tips nih .. halus dan lembut je rase ..




DIY nih ajar kita buat tomato scrubs .. memang best lah .. memang patut pun korang try nih .. rase lembut je pp .. hehe ..
*jimat wet dari beli scrubs mahal2 .. hukhuk




korang kenal tak ni sape ? ni la Michelle Phan .. alaa yang famous amous dekat you tube .. 
saya suka tengok video dia buat .. best ! :)
DIY nih untuk sesiapa yang ada oily skin macam saya .. 
tak suke okeyh kalau muka berminyak :(
sape2 yang ade problem skin cam saya patut cuba .. 
mana tahu tibe2 dapat kulit cam megan fox .. lembut je .. hukhuk ..
* ceh macam la penah salam ngan megan fox :p

p/s : sowy sangat2 kalau bahasa saya berterabur ngan campur2 .. hukhuk .. i will do my best nak bagi korang faham .. selamat mencuba kawan2 :) !

thanks sumer :3

2 ulasan:

  1. yayy..dah guna then makan..habatt...hahaha...

    BalasPadam
  2. @Tanpa Nama
    jangan la makan .. kembang tekak :p

    BalasPadam

sile cakap3